Properties, property, vastgoed te koop Almeria Spanje

Vastgoed te koop

  • Home
  • Vastgoed te koop

Villa met zeezicht te koop in Cala Panizo (Cuevas del Almanzora) Almer

0 m² - Cala Panizo, 04648

QR Code
Beschrijving

Deze villa met zeezicht is te koop in het mooie Cala Panizo (Cuevas del Almanzora) Almeria en op een kwartiertje rijden tot zowel San Juan de los Terreros als Villaricos.
Via een dubbele houten deur kom je in de prachtige monumentale inkomhal die de woonruimtes van de slaapkamers scheidt. Via deze hal met romeinse pilaren kan je ofwel naar boven naar het leefgedeelte alsook heb je vanuit deze hal toegang tot de slaapkamers en verder naar achter kom je via een dubbele houten deur met glas in een lichtrijke ontspanningsruimte dewelke toegang biedt tot de tuin achteraan en het zwembad.
Verder zijn er beneden 3 slaapkamers met ingebouwde kasten waarvan 1 met en-suite badkamer en nog een aparte badkamer alsook nog een apart toilet. Boven is het woongedeelte; via een houten trap kom je in de lichtrijke leefruimte met zijn hoge plafonds met zichtbare houten balken. Een zware houten balk verdeelt deze prachtige ruimte in twee gebieden. Er is een gezellige lounge rond de open haard en de eetkamer geeft toegang tot het terras achteraan waar u kan genieten van een fantastisch uitzicht op zee en omgeving.
Verder is er ook nog een authentieke landelijke keuken met houten meubilair, een ontbijthoek en een deur naar het terras vooraan hetwelk zicht heeft op de mooie tuin en het contrasterende gebergte. Dit terras loopt zo goed als volledig door rond de woning naar het achterste deel vanwaar je dan een prachtig uitzicht hebt op zee.
Rondom het huis liggen tuinen met volwassen bomen, eeuwenoude dennen, struiken en bloeiende planten. Er is altijd wel een plekje met zon of schaduw waar u heerlijk kunt genieten van een goed boek. De meeste planten zijn inheems of vetplanten en hebben weinig irrigatie nodig. Het perceel is geheel afgesloten.
Er zijn zonnige en overdekte terrassen. Zowel boven als beneden is er een solarium met prachtig uitzicht. Beneden achteraan is er een overdekt terras dat uitgeeft op het zwembad vanwaar je ook kan genieten van het uitzicht op zee.
Naast de woning bevindt zich een ruime garage en een berging.
Deze unieke villa heeft charmante details en verkeert in goede staat. Het heeft originele plafonds met houten balken in de woonkamer & eetkamer. Er is een mooie open haard. Het huis heeft originele vloeren, houten ramen met luiken en veiligheidstralies.
Deze villa is ideaal voor wie op zoek is naar een permanente woning in Cala Panizo, een mooi dorp, gezinsvriendelijk, met zandstrand, met rustig water, veel riffen en rotsachtige plekken. Er is een belangrijk gebied met granulaire sedimenten, aangenaam om aan te raken, waardoor het ideaal is om te baden. Een ander kenmerk van deze baai zijn de brede schaafplatformen die uit de zee komen, evenals de uitstekende zeebodem vol riffen en rotsen.
De toegang tot de woning vanaf de openbare straat is op zo een 80m . De villa ligt op loopafstand van het strand van Cala Panizo. Op zo een kwartiertje rijden is er een ruim aanbod restaurants, winkels, bars, cafés, strandbars en ijssalons in San Juan de los Terreros. Er zijn supermarkten, banken, medisch centrum.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Almería, op ongeveer een uurtje rijden, terwijl de internationale luchthaven van Murcia (150 km) op anderhalf uur rijden ligt. De luchthaven van Alicante (210 km) ligt op twee uur rijden met de auto. De luchthaven van Malaga ligt op drie uur rijden.

Print Friendly, PDF & Email
Basis Details
Type : Villa - woning
Property : Te koop
Ref ID : PSA/CP150
Prijs : € 598.000
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Woonopp : 0 m²
Oppervlakte : 0 m²
Bouwjaar : 0
Eigenschappen
Zwembad
Verwarming
Tuin
Balkon
Omheining
Uitzicht
Keuken
Fireplace
Patio
High Ceiling
Storage
Parking
Furnished
Uitrusting
Refrigerator
Microwave
TV
Oven
Nabijheid
Winkels 15 Min
Luchthaven 60 Min
Ziekenhuis 60 Min
Politie 15 Min
Busstation 10 Min
Stadscentrum 15 Min
Bars Resto 15 Min
Cinema 15 Min
Zee 2 Min
Park 10 Min
School 15 Min
Universiteit 60 Min
Adres Map
Land : Spanje
Stad : Cala Panizo
Postcode : 04648
Provincie : Almeria
Villa - woning Te koop
  • Slaapkamers : 3
  • Badkamers : 2
  • Woonopp : 0 m²
€ 598.000
Info makelaar
Property Sales Almeria
Vera Playa
Contact makelaar

Contact Property Sales Almeria voor meer informatie.

Print Friendly, PDF & Email