Properties, property, vastgoed te koop Almeria Spanje

Vastgoed te koop

  • Home
  • Vastgoed te koop

Woning te koop in Mojacar Playa

97 m² - Calle Orán, Mojacar Playa, 04638

QR Code
Beschrijving

Deze mooie 3 slaapkamer woning bevindt zich in de prachtige urbanisatie ‘Samay’ in Mojacar Playa, Almeria, op slechts 200m van het strand.
Deze woning heeft een privé ingang met zowel vooraan als achteraan een ruim terras. U komt binnen via de hal met rechts een gastentoilet en links een moderne, volledig uitgeruste keuken. Verder is er een ruime en lichte woonkamer met rechtstreekse toegang naar het terras achteraan. Dit terras beschikt over zonnewering, er is ook een privé tuin van 108m² met zicht en toegang tot de gemeenschappelijke tuin en het zwembad.
Via een marmeren trap kan je naar beneden waar er eigenlijk nog een ruime plaats is van 73m² dewelke kan dienst doen als speelkamer, cinemaruimte … Beneden is er verder nog een aparte was/ strijkruimte met ingemaakte kasten, een waterontharder en het verwarmingssysteem. Er is ook nog een mooie ingerichte badkamer. Op het 1ste verdiep zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Alle kamers beschikken over ingemaakte kasten. Verder beschikt deze woning over muskietnetten, plafondventilatoren, airco, centrale verwarming en alarm. Deze woning werd afgewerkt met de beste materialen en heeft PVC-ramen van zeer goede kwaliteit. Buiten badkamermeubelen en keuken, wordt woning onbemeubeld verkocht.
Deze urbanisatie heeft een prachtige tuin met zwembad en tennisveld, gelegen op nog geen 5 min van het het strand en in de nabijheid van restaurants, bars en het commercieel centrum van Mojacar.
In de buurt zijn er meerdere golfbanen waaronder 2 in Mojacar ‘Macenas’ en ‘ Marina de la Torre’, alsook in Vera ‘Valle del Este’ en nog eentje in Cuevas de Almanzora ‘Desert Springs’.
De Luchthaven van Almeria ligt op 45 minuten met de wagen, die van Murcia op 1 uur en 20 minuten en die van Alicante op +/- 2uur.
Deze prachtige woning is zeker een bezoekje waard.

Print Friendly, PDF & Email
Basis Details
Type : Villa - woning
Property : Te koop
Ref ID : PSA-MOJ109
Prijs : € 310.000
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Woonopp : 97 m²
Oppervlakte : 160 m²
Bouwjaar : 0
Eigenschappen
Zwembad
Verwarming
Airco
Tuin
Balkon
Kelder
Omheining
Uitzicht
Keuken
Security
Patio
Uitrusting
Refrigerator
Microwave
Oven
Dishwasher
Internet
Nabijheid
Winkels 5 Min
Luchthaven 60 Min
Ziekenhuis 60 Min
Politie 10 Min
Busstation 5 Min
Bars Resto 5 Min
Cinema 15 Min
Zee 5 Min
School 10 Min
Universiteit 60 Min
Adres Map
Land : Spanje
Stad : Mojacar Playa
Postcode : 04638
Provincie : Almeria
Straat : Calle Orán
Villa - woning Te koop
  • Slaapkamers : 3
  • Badkamers : 2
  • Woonopp : 97 m²
€ 310.000
Info makelaar
Property Sales Almeria
Vera Playa
Contact makelaar

Contact Property Sales Almeria voor meer informatie.

Print Friendly, PDF & Email